AG Advocats, Avís legal.

Amb la finalitat de complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem que aquesta pàgina és propietat de AG ADVOCATS, marca comercial per a la promoció i difusió dels serveis professionals de Mº EUGENIA ÁLVAREZ CASTILLO i ROBERTO GÜERRI BARRI ,tots dos amb domicili a L'Hospitalet de Llobregat, Av. Carrilet 3, Edifici D, Planta 2ª, 08902 de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona - Espanya), d'ara endavant AG ADVOCATS.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns cridant al telèfon (+34) 93.297.34.99 o enviant un correu electrònic a l'adreça info@agabogados.cat.

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de AG ADVOCATS o de tercers que als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractats amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats, respondre a les seves sol·licituds d'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.

Tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la llei dirigint-se a AG ADVOCATS (Mª Eugenia Álvarez Castillo - Roberto Güerri Barri), Av. Carrilet 3, Edif. D, Planta 2, 08902 de l'Hospitalet de Llobregat, adjuntant per a la seva identificació una còpia del DNI.